Katlı pazar esnafından anlamlı kampanya.

Yaşadıgımız zor günlerde elinden geldigince yardım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat olan bu tür kampanyalar herkesi sevindiriyor.

Reklam
Reklam

Sakarya Katlı Pazaryeri esnafları, Yeni Korona Virüsü (Covid-19) nedeniyle ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak amacıyla birlik olarak; "Sandıkta Meyve ve Sebze Kampanyası; başlattı. Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı ve Katlı Pazaryeri esnaflarından Mehmet Demir'in öncülüğünde başlatılan kamoamta Katlı Pazaryeri'in eski İtfaiye Caddesi Üzerindeki B Girişinde koyulan tezgaha bugün başladı.

Esnaflar bir olup kurdukları tezgahta ürünlerini poşetleyerek, ihtiyaç sahibi ailelerin almasını sağlıyor. Durumu iyi olan vatandaşlarda, kendi ailesine aldığı ürün dışında ihtiyaç sahibi kişiler içinde alarak, kampanyaya destek veriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Sabah 09.00 ile 17.00 saatleri arasında kampanyadan yararlanıp, sandıkta sebze ve meyve kampanyasından istediği ürünü alabilecek. Durumu iyi olan  vatandaşlarda katkıda bulunmak isterse, alacağı ürünü tezgaha koyabilecek.