Adnan OKTAR Müridlerinden son çırpınışlar.

Bir süre önce yapılan oparasyonla tek tek toplanan Adnan OKTAR suç örgütü üyeleri Dışardan örgütü dini yapılanma göstermeye çalışıyor.

Reklam
Reklam

Bir çok olayın yalan oldugunu ve kendilerinin hiç bir şekilde kendi iradeleri dışında zorla bir ilişkiye veya tacize ugramadıgını gönderdikleri yalanlamalara en son Çağla ÇELENLİOĞLU nun iddialarına bu şekilde cevap verdiler

Çağla Çelenlioğlu'nun, Adnan Oktar'ın talimatıyla Emre Teker ile sahte evlilik yaptığı iddiası gerçek dışıdır

Çağla Çelenlioğlu, camiamızla görüşmeye başladıktan bir süre sonra Emre Teker isimli arkadaşımızla tanışmış aralarında bir flört ilişkisi yaşanmış, daha sonra her ikisinin de ailelerinin bilgisi ve onayıyla görüşmeye devam etmiş, evlenme kararı almış ve evlenmişlerdir. Her iki arkadaşımızın ailelerinin ve yakınlarının katılımıyla yapılan büyük bir düğün töreninin ardından balayına çıkmışlar ve birlikte kurdukları evde yaşamışlardır. Çiftin düğün ve balayı fotoğrafları ve paylaşımları ve her iki tarafın yakınları ve aile efradı bu gerçeğin şahididir.

Ne var ki, camiamızı güya bir suç örgütü, Sayın Adnan Oktar’ı da sözde bir suç örgütü lideri gibi gösterebilmek için, dosya kapsamında ifade veren müştekiler ve etkin pişmanlar Sayın Adnan Oktar'ı güya çevresine en basit, sıradan konularda bile sürekli talimatlar veren bir lidermiş gibi göstermeye çalışmışlardır. Çağla Çelenlioğlu ve Emre Teker evliliği de, sanki yine Sayın Adnan Oktar’ın talimatıyla gerçekleştirilmiş, hatta düğünlerinin detaylı, kalacakları ev bile bu talimatlar doğrultusunda hazırlanmış izlenimi verilmeye çalışılmıştır.

Çağla Çelenlioğlu ve Emre Teker’in, kendi istekleri doğrultusunda ve ailelerinin onayı ile yaptıkları evliliği, talimatla yapılmış, kağıt üzerinde, sahte bir evlilik gibi göstermelerinin bir başka nedeni ise, camiamızdaki tüm evlilikleri şaibeli duruma getirmektir. Cezaevine gönderilme korkusu kullanılarak zorla etkin pişman yapılan, cezaevinden kurtulmak için en olmadık cinsel suçlarla veya gayri ahlaki davranışlarla kendilerine dahi iftira atacak hale gelen arkadaşlarımıza bu konuda da gerçek dışı beyanlar verdirtmek zor olmamıştır. 

İddianamede, camiamızdaki evliliklerin tamamının kağıt üzerinde sözde sahte evlilikler olduğu yer almaktadır. Bu iddia, diğerleri gibi, toplumun sinir uçlarına dokunmak amacıyla atılmış iftiralardan biridir. Arkadaşlarımız ne yapsalar “örgütsel saik” ile yaptıkları iddia edilmektedir. Evliliklerinden çocuklarının olması dahi evliliklerinin gerçek olduğunu kanıtlamaya yetmemektedir. Çağla Çelenlioğlu da evli olduğu için, kendisine evliliğinin sahte olduğunun söylettirildiği görülmektedir. Çağla Çelenlioğlu ve Emre Teker’in arasında nasıl bir anlaşma olduğunu bilemeyiz, ancak camiamız nezdinde her ikisi de evlidirler. 

Etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanabilmek için, Çağla Çelenlioğlu’nun, iddianamede yer alan sözde örgütsel tavırların tamamını onaylaması gerekmektedir. Cezaevi korkusuyla sadece Sayın Adnan Oktar’a ve arkadaşlarımıza değil, kendisine de hiçbir genç kadının dile getiremeyeceği tarzda, küçük düşürücü iftiralar atmak zorunda kalmıştır. Kendi evliliğine bile sahte demesi, söylemeye mecbur bırakıldığı bu iftiraların en hafifidir.